Arsenal Poland Supporters Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Be a Gonner, Be a Giver 2009/2010
Autor Wiadomość
beLwi 
There's only one Dennis Bergkamp

Armatki: 117/20
Wysłany: |10 Wrz 2009|, 2009 22:35   Be a Gonner, Be a Giver 2009/2010

Tak jak miało to miejsce w ubiegłym sezonie tak i w tym Arsenal organizuje akcję charytatywną Be a Gooner, Be a Giver. Tym razem za cel postanowiono sobie uzbieranie 500 tysięcy funtów na budowę oddziału do badań płuc wśród dzieci mających problemy z oddychaniem czy spaniem w szpitalu Great Ormond Street.

W zeszłym roku udało nam się uzbierac i przekazać na ten szczytny cel kwotę 3600 PLN z czego większość pochodziła z przekazanych na licytację pamiątek Wielkiego Dżona. Klub był pod wielkim wrażeniem wielkości uzbieranej kwoty i miło by było gdyby udało nam się uzbierać jeszcze więcej. Aktualnie mamy 117 aktywnych członków w APSC i proponuję tak jak to miało miejsce ostatnio wpłacanie od września 2009 do kwietnia 2010 po 10 PLN miesięcznie na konto APSC

24 1050 1764 1000 0023 2844 0876

Stowarzyszenie Kibiców Arsenal Poland Supporters Club
ul. Krakowska 5 III/13
84-230 Rumia

w tytule przelewu proszę wpisywać swój nick z forum i dopisek BAGBAG.

Oczywiście wszystkie wpłaty są dobrowolne a podana przez mnie wyżej propozycja wpłat nie jest obowiązkowa.

Pokażmy, że Arsenal Poland Supporters Club nie tylko korzysta z dobrodziejstw, które mamy od klubu, ale również potrafi dużo dać od siebie i pomagać w tak szczytnym celu.
Postaw armatke autorowi tego posta

Ulubiony Kanonier: Dennis Bergkamp

belwi jr. 
Król się bawi!

Armatki: 21/31
Wysłany: |11 Wrz 2009|, 2009 08:03   

rewelacja :) również mam nadzieję, że przebijemy zeszłoroczny wynik :) licząc same te "małe" wpłaty, to przebilibyśmy zeszłoroczny wynik prawie 3krotnie !!! do tego zapewne powstaną jakieś licytacje (raffle) i pokazalibyśmy klasę i pokazali jak bardzo zależy nam na wspieraniu zarówno dzieciaków jak i AFC !!!

LICZE NA WAS GOONERZY !!! wszak te 10 pln miesięcznie to praktycznie tyle co nic...

Ulubiony Kanonier: Song,Verma,Arsha

miti 
Administrator
Royal Gooner

Armatki: 28/52
Wysłany: |11 Wrz 2009|, 2009 08:57   

10 zł poszło :)

Ulubiony Kanonier: Wszystkich Kocham!

Dziadzia 

Wysłany: |11 Wrz 2009|, 2009 23:51   

Wysłano 25 zł.

Ulubiony Kanonier: Robin,Dudu,Seaman

belwi jr. 
Król się bawi!

Armatki: 21/31
Wysłany: |12 Wrz 2009|, 2009 13:17   

ode mnie od razu za połowę miesięcy (40pln) w sumie niewiele jak na taką akcję :) fajnie też że tak szybko już jest odzew :) brawo panowie !!

Ulubiony Kanonier: Song,Verma,Arsha

miti 
Administrator
Royal Gooner

Armatki: 28/52
Wysłany: |12 Wrz 2009|, 2009 13:27   

10 złotych miesięcznie to nawet dla kogoś takiego jak np. ja co jeszcze teoretycznie na siebie nie zarabia jest w granicach rozsądku. Tak więc panowie co miesiąc po min. 10 zł (jeżeli ktoś może więcej to jeszcze lepiej), można odpuścić sobie te kilka piwek czy nie wiem czego tam jeszcze na rzecz BAG BAG.

Ulubiony Kanonier: Wszystkich Kocham!

Gibbson 

Armatki: 5/9
Wysłany: |12 Wrz 2009|, 2009 13:38   

Poszło

Ulubiony Kanonier: Chamakh/Gibbs/Eboue

Elvis77 
Speeeeeeed

Armatki: 2/4
Wysłany: |14 Wrz 2009|, 2009 19:18   

Ode mnie 20 zł! ;)

Ulubiony Kanonier: Fabregas

pankamil
[Usunięty]

Wysłany: |18 Wrz 2009|, 2009 16:44   

Poszły 3 dychy w ramach odkupienia nieobecności :)

Harry61 

Armatki: 1/8
Wysłany: |30 Wrz 2009|, 2009 14:55   

Ode mnie dzisiaj poszła kaska, pozdro :->

Ulubiony Kanonier: Cesc Fabregas

Kruszel 
..Zmija węża..

Postawił 11 armatki(ek)
Wysłany: |30 Wrz 2009|, 2009 20:19   

Poszedł kwartalnik :) Sypać kasą Supporterzy :)

beLwi 

Wysłany: |5 Lis 2009|, 2009 16:19   

Na chwilę obecną uzbieraliśmy 670 PLN. Przyznam, że przy takiej ilości członków APSC jest to niska kwota, ale mam nadzieję że wzrośnie ona bardzo szybko.

neon 
AmorPatriaeNostraLex

Armatki: 14/7
Wysłany: |16 Lis 2009|, 2009 00:07   

60zł ode mnie poszło.

wpłacamy, wpłacamy :)

Mariusz 

Armatki: 7/10
Wysłany: |7 Gru 2009|, 2009 21:53   

Mam pytanie...

Nie jestem członkiem APSC. Być może wstąpie do Was z końcem stycznia (ale też na 100% nie wiem). Niemniej...

Tak czy tak wpłacę na BAGBAG kilka złotych. Ponieważ mam teraz te złotówki "wolne" to chciałbym to zrobić do końca grudnia. Pomyślałem, że skoro pieniądze i tak wpłyną na konto w UK, to pomyślałem, że mogę to zrobić przez Was (dla mnie to żadna różnica, a Wy będziecie mieli te kilka zł więcej przekazane z Polski).

I pytanie zasadnicze ;) Czy jeśli wstąpiłbym do APSC w styczniu, to ta kaska z grudnia na BAGBAG liczyła się będzie do tych punktów czy czegoś tam, co zliczacie członkom? ;) Czy jeśli wpłacam przed przystąpieniem, to kasa się nie liczy?

Bo jak mam czekać ew. do lutego to mogę zaryzykować i poczekać ;)

beLwi 

Wysłany: |7 Gru 2009|, 2009 22:01   

Mariusz napisał/a:
I pytanie zasadnicze ;) Czy jeśli wstąpiłbym do APSC w styczniu, to ta kaska z grudnia na BAGBAG liczyła się będzie do tych punktów czy czegoś tam, co zliczacie członkom? ;) Czy jeśli wpłacam przed przystąpieniem, to kasa się nie liczy?

Nie ma problemu z wpłaceniem szybciej i oczywiście wpłata zostanie zaliczona na poczet punktów. Dzięki wielkie za zainteresowanie akcją :)

Wielki Dżon 
Oh to be a Gooner!

Armatki: 121/39
Wysłany: |7 Gru 2009|, 2009 22:03   

Przyjaciele APSC to osoby ktore zadeklarowaly swoje przystapienie do APSC, sa wiec traktowani jako czlonkowie oczekujacy na aktywacje swoich przywilejow, tak wiec jaknajbardziej, jezeli ktos wplaca pieniadze teraz (z takim celem nie ma na co czekac :P ) otrzyma punkty juz jako pelnoprawny czlonek APSC.

Edit: Kto mi sie tam wcina :D Dobrze ze temat jest odswiezony bo niedlugo pojawia sie rzeczy na raffla i konkurs, tak wiec na poczatek powiem ze od siebie w ramach akcji 10zl co miesiac, leci 30zl odemnie i 30zl od Nat zazalegle miesiace...

Mariusz 

Armatki: 7/10
Wysłany: |11 Gru 2009|, 2009 09:55   

Poszło ode mnie 20 zł :)

VanDerKrova 

Armatki: 11/50
Wysłany: |11 Gru 2009|, 2009 10:52   

100 zł od Króvki poleciało jakiś czas temu.
  Ulubiony Kanonier: Ljungberg

Wielki Dżon 
Oh to be a Gooner!

Wysłany: |22 Gru 2009|, 2009 03:11   

Dobra tym razem 25zl na swieta coby odswierzyc temat, przypominam tez ze obecne Raffle 'ciesza' sie kompletnym brakiem zainteresowani, tak wiec musze sie powaznie zastanowic nad wystawianiem kolejnych przedmiotow:

Polo - http://www.gooner.pl/forum/viewtopic.php?t=638
Wyjazd na mecz - http://www.gooner.pl/forum/viewtopic.php?t=850

KubeK 
Love Arsenal...

Postawił 7 armatki(ek)
Wysłany: |22 Gru 2009|, 2009 12:40   

Ja przeleje kase w przyszlym tygodniu.

Ulubiony Kanonier: RvP, Cesc, Henry(k)

Wielki Dżon 
Oh to be a Gooner!

Wysłany: |5 Sty 2010|, 2010 00:42   

by Scovron

Wielki Dżon 
Oh to be a Gooner!

Wysłany: |10 Sty 2010|, 2010 21:10   

Apropos komentowanej przez kogos bluzy na WOSP, takie fanty sa mozliwe od reki, tylko jaki sens jezeli pakiet biletu wart X cieszy sie jak narazie wplatami rzedu 1/50 X. W ten sposob jako ze chcemy zebrac jaknajwieksza sume lepiej oplaca sie wrzucac fanty na ebay, czy allegro, zamiast dawac szanse ludziom z APSC, ciezki okres swiateczny np w tamtym sezonie panowal np na niektore Raffle przez caly rok. Mial byc konkurs "Co na Raffle?" (od AFC od zawdnikow jak to robily inne SC, albo od honorowych juz niedlugo czlonkow Lukasza i Wojtka - odlew reki, rekawice z podpisem, bluzy z dedykacjami i podpisami, naszych bramkarzy albo reszty chlopakow zalatwione w szatni), tylko po raz kojeny mowie wszystko zalezy od aktywnosci, bo po co nam zalatwiac cos co bedzie nas kosztowalo wiecej niz kasa na BAG, albo pojdzie za grosze... Zreszta gadanie o swieta gdzie jedno zaoszczedzone przez kazdego piwo razy 150 uzytkownikow co miesiac daje 300zl dodatkowe, jest brdziej zalosne niz smieszne...

beLwi 

Wysłany: |8 Lut 2010|, 2010 19:54   

Niestety po raz kolejny okazuje się, że nie ma sensu robić żadnych akcji w APSC. Dobrowolne wpłaty tak jak w ubiegłym roku kuleją a raffle to po prostu żenada. Mamy na prawdę wiele pomysłów na ciekawe gadżety tylko pytanie po co?? Jest okazja zobaczyć Arsenal na żywo za np. 50 PLN (10 losów), ale jak widać lepiej wydać 600-100 PLN (bilet, samolot). Na prawdę mamy ponad 100 członków a zainteresowanie w moim odczuciu bardzo konkretną nagrodą jest gorzej niż znikome. Nie wspomnę już o pomocy chorym dzieciakom bo dzięki raffle, dobrowolnym wpłatom możemy uzbierać na prawdę konkretną sumę pieniążków.

Wielki Dżon 
Oh to be a Gooner!

Wysłany: |8 Lut 2010|, 2010 20:06   

Mial byc konkurs na pomysly na przedmiot raffle od naszych honorowych czlonkow, albo odlew reki na sciane, czyli jakas maksymalnie niepowtarzalny przedmiot, ale w tym roku przynajmniej nie ma sensu. Swieta byly ponad miesiac temu (niby powod braku wplat), nie chodzi o to zeby zbierac 300zl przez caly sezon bo to i tak sie praktycznie nie zdarza, ale dac te symboliczne 1/2 zl co jakis czas w ten sposob przy 100 osobach moglibysmy liczyc regularnie na 100/200zl. No ale okazuje sie ze przy cenie piwa 6-12zl w pubie, nie da sie 1zl przez caly sezon oszczedzic... przykro mi, ale mowilem ze swieta to beda caly sezon...

beLwi 

Wysłany: |14 Mar 2010|, 2010 17:19   

Stan akcji "wpłaty dobrowolne" na BAGBAG to 1060 PLN przy wpłatach zaledwie 22 osób. Czy to dużo czy mało przy takiej ilości osób w APSC, niech każdy odpowie Sobie sam.

Odpowiedz do tematu